EN / RSS




Påmelding
  

Type påmelding:

Les mer om påmelding. Priser, typer osv.

Kontakt

Marit Flinder Johannessen

Kommunikasjonsrådgiver og prosjektleder for Zerokonferansen 2014

marit@zero.no

ZERO - Zero Emission Resource Organisation
Maridalsveien 10, 0178 Oslo
Tel: +47 99 38 92 49


Lukk kontaktinfo



Vinner av årets elbilkonkurranse!

Under Zerokonferansen 2014 kunne alle deltakere og besøkende på bilutstillingen være med i en konkurranse om å vinne en elbil i tre-seks måneder. Bidragene var mange og begrunnelsene for å leie elbil gode - men noen må vinne. Vi gratulerer derfor KlimaForLiket med en Nissan Leaf, Klimaspillet med en Peugeot Partner El og chrisnhjelm med en BMW i3!

Juryen i konkurransen om en Mercedes B-klasse Electric Drive er fremdeles ute - vi kommer tilbake med en oppdatering så snart den heldige vinneren er valgt!

Les mer



Nyheter

Lunsjseminar i Stavanger: Energinasjonen Norge i Europa Pressemelding fra ZERO: Et budsjett med tydelig klimaprofil Bare nesten for norsk støtte til Klimafond Høydepunkter fra Zerokonferansen 2014 0-2030: Globalt biomassepotensial til drivstoff i 2030 Diagnosing CCS at ZERO14 Østfold fylkeskommune vinner Årets lokale klimatiltak Næringslivets klimapris til elfergen "Ampere" Skrot de norske klimamålene! ZERO lanserer Zeroinitiativet I dag spretter vi 50 millioner fornybare korker for TINE! Partitopper møtes på Zerokonferansen. Hvileskjær eller veikart? #enskikkeligfetoverraskelse Nominerte til prisen «årets lokale klimatiltak» Hva er egentlig forskjellen på partienes klimapolitikk? Norges første kommersielle flyvning på biodrivstoff går til Zerokonferansen! Slipper EU gassen? Kommunene i det grønne skiftet på Zerokonferansen 2014 Frokostomvisning på Powerhouse Kjørbo 13.11.14 - kjør nullutslippsbuss!
Bilder

Live-published photos and videos via Shootitlive



























































Se alle støttespillere
Økonomisk støtte
Om ZERO

Zero Emission Resource Organisation
Youngstorvet 1, 0181 Oslo
+47 92 29 62 00, zero@zero.no

Ansatte
Kontakt
Publikasjoner

 Miljøstiftelsen ZERO
 @zeronorge
 zeronorge
 zero_org
 zeronorge
Personlige verktøy